Remodelació de les Instal·lacions

L'edifici principal del Club Nàutic Vilanova es troba en ple procés de remodelació. Es tracta d'una operació pressupostada inicialment en 1.999.439,47 euros i que té una data de finalització prevista el dia 30 de maig del 2019. Aquest nou edifici contindrà les oficines del club, l'escola de vela, l'espai social, i recepció a la planta baixa i a la part superior el restaurant i cafeteria. Aquest edifici concentrarà tota l'edificabilitat d'aquesta part del recinte, de manera que l'esplanada de Vela Lleugera guanyarà en espai i visibilitat des del Passeig Marítim. Es tracta d'un canvi molt notable pel Club Nàutic Vilanova del qual es desprenen moltes potencialitats tant esportives com socials.

El Club Nàutic Vilanova ja va afrontar el 2017 la remodelació de l'edifici dels vestuaris, que es troba entre les zones d'aparcament, i de la seva benzinera.