Notícies

Bona realització de la Reunió Informativa en línia de socis i sòcies

21 de febrer de 2021 Activitats en el club

 

 

La Reunió Informativa en línia de socis i sòcies del CNV realitzada el 20 de febrer va ser seguida per 50 socis. La Junta Directiva del CNV va considerar provar aquest sistema d'emissió de sessions per una eventual convocatòria d'Assemblea General si persisteixen les restriccions a causa de la Covid-19. Val a dir, que la prova va ser plenament satisfactòria en l'àmbit tècnic. Val a dir, que el club va tenir l'assistència tècnica d'una empresa que va encarregar-se de tota la realització de l'esdeveniment.

La Junta Directiva va fer una exposició econòmica de la situació del Club. En aquest punt es va obrir un primer torn de paraules, molt participat pels socis i sòcies que es van connectar a la sessió. Seguidament es va fer una exposició de les properes actuacions i projectes de la junta, de l'Àrea de Comunicació i Màrqueting i de l'Àrea Esportiva. Aquí es va obrir un segon torn de paraules, també molt participant. Finalment es va fer un simulacre de votació en línia, que també va ser totalment satisfactori.

Pels socis i sòcies que no es van connectar ahir i tenen interès a saber el contingut de la reunió, a l'àrea de socis de la web podeu consultar la presentació amb tota la informació que es va exposar ahir.