Notícies

Campanya d'esponsorització dels pantalans

Activitats en el club

El Club Nàutic Vilanova seguint amb la campanya d'esponsorització de l'entitat ha pensat en donar l'opció prioritària als socis o socies en patrocinar el seu pantalà. Aquesta campanya consisteix en què es penjarà un cartell o banderola publicitària de l'empresa o missatge comercial que vulgui donar el soci o sòcia en qüestió a l'entrada del pantalà.

Nomès una empresa podrà patrocinar cada pantalà. Per aquest motiu s'obre un termini de 15 dies per presentar propostes a partir de la data del correu que he rebut aquesta informació. Si hi ha més d'una empresa es farà un sorteig per escollir-ne una. Qui perdi el sorteig tindrà l'opció de patrocinar altres pantalans que no tingui esponsorització. La proposta d'esponsorització és de 50 euros al mes amb un contracte anual.

A part, l'empresa que patrocini un pantalà passarà a formar part del directori d'empreses col·laboradores a la web del Club. Esgotats aquests 15 dies, si no hi ha cap proposta per part dels o les associades de l'entitat obrirem la promoció a empreses externes.

Els socis o sòcies interessades poden demanar informació al 682 002 324.