Notícies

Campanya d'esponsorització dels pantalans

20 de novembre de 2020 Activitats en el club

El Club Nàutic Vilanova seguint amb la campanya d'esponsorització de l'entitat ha pensat en donar l'opció prioritària als socis o socies en patrocinar el seu pantalà. Aquesta campanya consisteix en què es penjarà un cartell o banderola publicitària de l'empresa o missatge comercial que vulgui donar el soci o sòcia en qüestió a l'entrada del pantalà.

Nomès una empresa podrà patrocinar cada pantalà. Per aquest motiu s'obre un termini de 15 dies per presentar propostes a partir de la data del correu que he rebut aquesta informació. Si hi ha més d'una empresa es farà un sorteig per escollir-ne una. Qui perdi el sorteig tindrà l'opció de patrocinar altres pantalans que no tingui esponsorització. La proposta d'esponsorització és de 50 euros al mes amb un contracte anual.

A part, l'empresa que patrocini un pantalà passarà a formar part del directori d'empreses col·laboradores a la web del Club. Esgotats aquests 15 dies, si no hi ha cap proposta per part dels o les associades de l'entitat obrirem la promoció a empreses externes.

Els socis o sòcies interessades poden demanar informació al 682 002 324.