Notícies

Es reprèn el servei de restauració i algunes activitats esportives

20 de novembre de 2020 Activitats en el club

Amb l'aixecament d'algunes mesures restrictes, a partir de dilluns 23 de novembre es reprèn el servei de restauració. En concret, el restaurant El Nàutic obrirà de diumenge a dijous de les 12 h a les 17 h, i els divendres i dissabtes de les 10 a les 21.30 h.

D'altra banda, es reactiven les activitats dels Cursos Formatius de vela lleugera i creuer, el programa de Vela d'Igualtat, les activitats de Vela Extraescolar, i el Club de Navegació de J80. Els entrenaments continuen en marxa i les competicions continuen suspeses.

La resta de mesures queden pràcticament de la mateixa manera. Es permeten els desplaçaments entre municipis de dilluns a dijous. I el divendres i el cap de setmana es prohibeix la mobilitat entre municipis. Per tant, de divendres de les 6 h fins el dilluns a les 6 h, únicament podran accedir a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova les persones que en aquell moment es trobin a Vilanova i la Geltrú. Durant el cap de setmana també, i malgrat el confinament municipal decretat, es permet la realització d’activitats esportives per un màxim de sis persones entre municipis limítrofs. La pràctica d’activitat esportiva a l’aire lliure també comprèn aquelles activitats o pràctiques vinculades a l’activitat física, incloent-hi les nàutiques. 

Les instal·lacions i les oficines del Club Nàutic Vilanova romandran obertes a l’horari habitual. Cal recordar que anteriorment el CNV ja havia limitat l’aforament del Saló Social a sis persones i havia suspès el lloguer del Xiringuito, així com les altres sales.

Us adjuntem a l'enllaç que acompanya aquesta informació el Pla de Desescalada de la Generalitat.

 

Documents relacionats

Pla de Desescalada de la Generalitat de Catalunya

descargar (1,24 Mb)