Notícies

Gala de la Nàutica i de l'Esport, 11 de novembre

Activitats en el club

La Gala de la Nàutica i de l'Esport tindrà lloc l'11 de novembre, a partir de les 20.30 h, al restaurant El Nàutic, al primer pis de l'edifici social. Com es recordarà, aquest esdeveniment serveix per reconèixer la tasca acomplerta per diferents esportistes de l'entitat durant l'any. També és un moment de trobada pels socis i sòcies del Club Nàutic Vilanova, esdeveniment també, l'acte social més solemne de l'entitat. La Gala de la Nàutica i de l'Esport estarà conduïda pel popular Pep Callau i tindrà l'assistència d'autoritats encapçalades per l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, a part de representants de la Federació Catalana de Vela, la Secretaria General de l'Esport, Ports de la Generalitat i enguany de l'organització de la Copa Amèrica.

El menú per als socis/es costarà 35 euros. Amb aquest preu cada soci/sòcia Numerari, d'Honor o Abonat, pot portar un acompanyant. Pels membres de les seccions esportives que hagin participat en alguna activitat aquest any, el menú costarà 30 euros. Amb aquest preu cada soci/sòcia pot portar només un acompanyant. Els i les integrants de la flota de l'Equip de Regates se'ls convida al menú infantil. Si algun d'ells vol sopar el menú d'adults, se'ls hi descomptarà l'import del menú infantil, que és de 16,5 euros. Els pares o mares dels i les regatistes que vulguin assistir al sopar pagaran 35 euros com a socis/es esportius. El sopar per als no socis costa 52 euros.

Les inscripcions s'han de realitzar abans del 7 de novembre, a les 14 h, enviant un correu a oficinaesportiva@cnvilanova.cat. A la inscripció cal indicar un segon plat a triar entre vedella a baixa temperatura amb infusionat de bolets o bacallà amb espinacs i allioli de codony. No obstant això, adjuntem el menú complet de l'àpat.

 

Documents relacionats

Menú Gala de la Nàutica i de l'Esport

descargar (146,57 Kb)