Notícies

Gran èxit de la Gala de la Nàutica i de l'Esport

El dissabte 6 de novembre es va celebrar la Gala de la Nàutica i de l'Esport, al restaurant del Club Nàutic Vilanova, amb l'assistència de 150 persones. Allà es van donar cita socis, esportistes, pares i mares dels regatistes i representants de les empreses que esponsoritzen el club. Aquesta celebració ha sigut molt especial perquè després de les obres i de la pandèmia finalment s'ha pogut tornar a celebrar. La darrera edició va ser el 2018 a la Daurada, quan ja havien començat les obres. 

Aquest certamen any rere any ha anat guanyant en solemnitat i rellevància. Amb aquest acte es vol reconèixer l’activitat esportiva i social de diferents membres de les seccions del club i de diferents col·laboradors de l’entitat al llarg d’aquest any. Però també és una molt bona oportunitat per estrènyer els vincles entre la gent que forma part d’aquesta entitat.

L'acte va ser conduït pel popular presentador, Pep Callau, que amb el seu estil personal, va dinamitzar la vetllada, amb el seu toc d'humor. Després del parlament de Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova, les autoritats assistents, Xavier Torres, president de la Federació de Vela, i Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i Jaume Carnicer, regidor del Primer Sector i Mercats Municipals, van dirigir unes paraules. El president del Club Nàutic va fer un repàs de l'activitat social i esportiva d'aquest any i va plantejar les línies de treball dels anys vinents on destaca l'acabament de les inversions previstes en la renovació de la concessió i rellançar l'activitat social.

A l'apartat de reconeixements, en la Secció de Creuers es va guardonar a:

 • Manel Pardo, per la seva trajectòria i gran voluntat en la participació en les activitats de la Secció de Pesca, al capdavant de l’embarcació Celeste.
 • Jordi Admetlla per ser el millor pescador de la Secció de Pesca, al capdavant de l’embarcació Rauxa.
 • Andreu Soret, per la seva constància en participar en totes les activitats de la Secció de Pesca, al capdavant de l’embarcació Raneta.

Per la Secció de Submarinisme:

 • Siscu Giménez, en reconeixement a la seva dedicació i suport a la Secció de Submarnisme.

Per la Secció de Creuers:

 • Jordi Zaragoza, pel subcampionat de Catalunya en la categoria A2 al capdavant del Ia Orana, copatronejat amb David Sánchez. 
 • Enric Curt, pel quart lloc de la Copa del Rei en categoria de Vaixells Clàssics, al capdavant del Sea Fever, però amb una tripulació veterana de socis del Club Nàutic Vilanova. 
 • José Martín, en reconeixement del quart lloc del Campionat de Catalunya d’Altura, i segon classificat al Circuit de Regates d’Altura, al capdavant del Nirvana III.

Per la Secció de Vela Lleugera:

 • Jorge Martínez Doreste, per haver assolit el Campionat de Catalunya de J70, com a culminació d’una magnífica temporada de l'equip J70 Can Marlès.
 • Fabián Migoya i Alberto Torner pel subcampionat de Catalunya i la tercera posició al Campionat d’Espanya de Catamarà Fórmula 18.
 • Ferran Sotres per la tercera posició al Campionat de Catalunya d’IlCA 4, en categoria sots 18, masculí..
 • Carla Camps pel subcampionat de Catalunya d’IlCA 4, en categoria sots 18, femení.
 •  Verònica Ortiz, per la seva primera posició al Campionat de Catalunya IlCA 6 en categoria femenina sots 21.

El Club Nàutic Vilanova també va fer un reconeixement especial durant la Gala als principals patrocinadors del Club Nàutic Vilanova. Un suport sense el qual seria molt complicat dur a terme les nostres activitats i molt destacable perquè en aquests anys de complicacions econòmiques i d’incertesa no ha faltat. David Gómez va recollir un reconeixement en nom d'Aedas Homes, Albert Martínez ho va fer per Audi Vilamòbil i Imma Córdoba ho va recollir per Petrocat. També es va fer un reconeixement a GLS que patrocina l'Equip de Regates.

Després del sopar es va realitzar un sorteig de regals per la flota de vela lleugera i un altre per la resta de comensals.

Podeu veure les imatges de la Gala en la galeria que acompanya aquest text.

Enllaços

Galeria de fotos de la Gala de la Nàutica i de l'Esport

Visitar enlace