Notícies

North Sails ofereix descomptes en els seus productes de veleria als socis/es del Club Nàutic Vilanova

28 de gener de 2021 Activitats en el club

La veleria de referència mundial North Sails va realitzar el 21 de gener una xerrada virtual exclusiva per armadors del Club Nàutic Vilanova. A la xerrada es van tractar temes com les tècniques de navegació a creuer i el potencial del vaixell, el trimatge del vaixell, els aparells i les veles que hi intervenen. La sessió també es van parlar dels diferents tipus de veles majors: les convencionals, enrotllables al màstil i a la botavara, i els diferents tipus de veles de proa: per a rumbs tancats i per a rumbs portants.

A la xerrada North Sails va presentar el seu sistema nou i exclusiu Helix que proposa l'eliminació del cap antitorsió amb una solució que aconsegueix una òptima redistribució de càrregues al llarg de la vela, garantint les prestacions de les veles 3Di amb una reducció de pes sense precedents. Per acabar la sessió es va parlar del valor de les veles, l'ús i el seu manteniment.

Per deferència al Club Nàutic Vilanova, North Sails ofereix descomptes d'un 20% als seus productes de veleria exclusiva de creuers als socis i sòcies del Club fins a mitjans de febrer.

 

Enllaços

North Sails Barcelona

Visitar enlace