Notícies

Posada en marxa del sistema de lloguer del Xiringuito a la web

22 de juny de 2020 Activitats en el club

El sistema de lloguer de l’espai del ‘Xiringuito’ del CNV s’activarà dimecres 24 de juny. Com anteriorment podreu accedir a la reserva del ‘Xiringuito’ a l’Àrea de Socis de la web del CNV, un cop hagueu entrat al menú esquerra trobareu l’apartat Reserva de Salas, un cop a dins heu de seleccionar l’opció del ‘Xiringuito’, i seguir els passos que s’indiquen fins a completar la reserva i el pagament.

El funcionament d’aquest sistema de reserva és igual que anteriorment. Recordeu que només podreu reservar el ‘Xiringuito’ en els dies que el calendari es troben en verd i que sempre podreu veure la disponibilitat dels 30 dies següents a la setmana en curs. 

La gran novetat d’aquesta temporada, a part de gaudir del nou ‘Xiringuito’ integrat al nou edifici social, és l’actualització de preus:

Temporada baixa (del 12 de setembre al 19 de juny)

De dilluns a dijous 145 euros
De divendres a dissabte 170 euros

Temporada alta (del 20 de juny a l’11 de setembre)

De dilluns a dijous 170 euros
De divendres a diumenge 220 euros

En aquests preus hi ha aplicada el dipòsit d’una fiança de 70 euros, que serà retornada un cop realitzada la comprovació de l’espai i l’equipament.

El lloguer del ‘Xiringuito’ dona dret a utilitzar l’espai de les 07.30 h, a les 02.00 h, a l’interior. La terrassa s’haurà de tancar a les 01.00 h.

Al final d’aquesta informació podeu consultar la normativa completa del ‘Xiringuito’, que s’haurà de seguir estrictament.

 

Documents relacionats

Normativa 'Xiringuito'

descargar (399,38 Kb)