Escola de vela

Casal de Mar 2020

Activitat cancel·lada

En prevenció a la situació epidemiològica del Covid-19, aquest Estiu es duran a terme només els programes de Campus Nàutic i Cursos Formatius. El programa Casal de Mar queda anul·lat per a aquest 2020, i reprendrà la seva activitat de cara a l'Estiu 2021. Per a qualsevol consulta podeu contactar-nos al correu oficinaesportiva@cnvilanova.cat o escolavela@cnvilanova.cat.

 

Amb l'arribada de l'estiu, coincidint amb les vacances escolars, les ofertes d'esbarjo per a la canalla són un element imprescindible. En aquest sentit, el Casal de Mar del Club Nàutic Vilanova és una oferta ideal. El programa ofereix activitats de piscina, jocs de platja, gimcanes, un dia de navegació, tallers nàutics, a més d'activitats mutidisciplinàries com el caiac, el paddlesurf, voleibol, bàsquet, etc. Un conjunt de propostes molt variades, amb l'aigua com element central, que ompliran aquests dies d'estiu amb experiències inoblidables per als més petits/es. Tot plegat sota la supervisió i conducció del nostre personal tècnic, sota la garantia i solvència del Club Nàutic Vilanova i la Federació Catalana de Vela.

A qui va dirigit?
El Casal de Mar va dirigit a nois i noies d'entre 5 i 10 anys.

Durada i horaris.
El Casal de Mar està organitzat en torns setmanals, de Dilluns a Divendres, entre el Dilluns 29 de Juny i el Divendres 11 de Setembre. L'horari d'entrada és a les 9h i la sortida a les 13:30.

Serveis complementaris.
Existeix la possibilitat d'acolliment de 8:00h a 9:00h, així com servei de menjador de 13:30 a 15:00h.

Documentació necessària.
Serà necessària la presentació de fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne, així com del carnet de vacunes.

Inscripció
El procés d'inscripció serà a través de mitjans telemàtics com per correu electrònic a oficinaesportiva@cnvilanova.cat o bé aquesta mateixa web.
Serà imprescindible perquè la inscripció sigui vàlida, fer-nos arribar per qualsevol dels mitjans disponibles la ‘documentació necessària’, així com haver realitzat el pagament als serveis inscrits.