Les teves dades
Cursos
Activitats
Confirmació
Pagar
Fi

Inscripció a Patró de Navegació Bàsica

Estàs a punt d'iniciar el procés d'inscripció al curs Patró de Navegació Bàsica (PNB) del Club Nàutic Vilanova.

Tingues en compte que la teva inscripció serà definitivament acceptada quan el nostre personal administratiu validi la veracitat de les dades del formulari d'inscripció i el pagament associat.

En emplenar el formulari, tingues present que els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

Dades del pare/mare o tutor/a


Datos del alumno 1
Datos del alumno 2Datos del alumno 3


Datos del alumno 4

Documentació adicional

Per poder validar la teva inscripció hauràs d'enviar la documentació addicional sol·licitada (FOTOCÒPIA DEL DNI, CERTIFICAT MÈDIC REALITZAT EN UN CENTRE RECONEGUT I AUTORITZACIÓ PATERNA EN CAS DE SER MENOR DE 18 ANYS) per correu a oficinaesportiva@cnvilanova.cat perquè pugui ser validada pel nostre personal administratiu. 

El CLub Nàutic VIlanova té un conveni de col.laboració amb el Centre Mèdic CERMASA amb descomptes exclusius pels alumnes de l'Escola Nàutica. Infoma't a l'Oficina Esportiva.

Condicions legals

Terminis d'inscripció i criteris d'admissió

El termini límit per inscriure's als cursos de vela el marcarà la data límit facilitada per la Direcció General de Pesca i Afers Marítims

Els cursos s'aniran tancant a mesura que es vagin completant. Aquells alumnes que no aconsegueixin plaça en la setmana desitjada, podran apuntar-se en una llista d'espera per rigorós ordre cronològic.

Les inscripcions no seran definitivament acceptades fins que es presentin en l'Oficina de l'Escola de Vela la documentació addicional sol·licitada i aquesta sigui validada pel nostre personal adminisitratiu.

Cancel·lacions

En cas que no es pogués realitzar el curs, s'oferirien unes dates alternatives.

El Club Nàutic Vilanova es reserva la possibilitat de realitzar o no canvis de sessions per motius meteorològics, sempre que es pugui oferir una activitat alternativa.

Informació sobre preu

Descuentos aplicables

  • Socios xx%

He llegit i accepto les condicions