Noticias

El 4 de juliol, Tots al Mar!

club

La Secció d'Actes Socials amb l'ànim de reactivar les activitats al Club després de l'aturada de convocatòries a causa de la pandèmia de la Covid-19, ha organitzat la jornada social de Tots al Mar, pel dia 4 de juliol. Des de la Secció d'Actes Socials vol engrescar a tots els socis i sòcies a participar en aquesta jornada.

L'activitat consistirà en un petit recorregut marítim per davant de la platja de Ribes Roges. De les 11 a les 13 h, es muntarà una boia davant l'escultura Pasífae. Les embarcacions hauran de passar entre la boia i la Pasífae, deixant la boia per babord. En passar caldrà indicar el nom de l'embarcació pel canal 77 de ràdio.

Després de l'activitat, hi haurà un dinar per 10 euros pels socis/es, que podran portar quatre acompanyants, per la resta el dinar costarà 15 euros. Pels integrants de l'Equip de Regates de vela lleugera el dinar és de franc. Cada vaixell tindrà l'obsequi d'una tovallola, si algú en vol més, en podrà comprar per 10 euros. És imprescindible apuntar-se al dinar per obtenir la tovallola. Més avall teniu el menú.

Per participar en l'acte caldrà apuntar-se a l'activitat i al dinar abans de l'1 de juliol, enviant un correu a oficinaesportiva@cnvilanova.cat

Tots i totes al mar!