Noticias

El CNV acull el Campionat de Catalunya d'Optimist els 6, 7, 13 i 14 d'abril

club

El Club Nàutic Vilanova acollirà els dies 6, 7, 13 i 14 d'abril el Campionat de Catalunya d'Optimist en Classe A, patrocinat per Vilamòbil, amb el suport de Natur Petra. A l'enllaç adjunt trobareu tota la informació i horaris sobre aquesta competició en la qual prendran part 150 joves regatistes de tot el país. 

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha cedit algunes places d’aparcament de Zona Blava a la rambla del Port i al Passeig Marítim. Malgrat això, creiem que hi haurà alguna afectació a l’aparcament del club des de les 9 h del matí fins a les 16 h. Òbviament, també hi haurà un augment notable de trànsit de gent per les instal·lacions del Club.

En grau més baix, amb 70 participants, el cap de setmana del 20 i 21 d’abril acollirà una prova de Nivell 2 d’ILCA 4 i 6. En aquesta ocasió també disposarem de les places d’aparcament cedides de la Zona Blava. Pensem que l’afectació al nostre aparcament serà menor.

D'altra banda, es reiterarà als entrenadors i flotes de l'obligació que les embarcacions han de sortir lligades fins a la bocana del port. Aquest aspecte, malauradament, a causa de l'elevat volum de participants, és molt difícil de controlar.

Per tant, demanem la comprensió de tothom per les molèsties que aquests esdeveniments puguin ocasionar als socis i sòcies del Club. D’altra banda, cal pensar l’organització d’aquest tipus de cites esportives contribueixen a augmentar el prestigi del Club i la ciutat.

Enlaces

Informació i horaris del Campionat de Catalunya d'Optimist

Visitar enlace