Noticias

Nou ajornament de l'Assemblea Ordinària i Extraordinària

club

El Departament de Salut, a través de la Resolució SLT/2207/2020, de 10 de setembre, publicada al Diari Oficial de la Generalitat, el 12 de setembre, ha prorrogat les mesures especials de la resolució SLT/2107/2020, de 28 d'agost en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Com sabeu, aquestes mesures van fer prendre la decisió a la Junta Directiva del Club Nàutic Vilanova d'ajornar l'anterior convocatòria d'Assemblea Ordinària i Extraordinària del 29 d'agost i convocar-la el 19 de setembre. Amb aquesta pròrroga, la normativa segueix sent la mateixa que impedia fer reunions superiors a 10 persones, tot i que en els darrers dies s'han realitzat alguns esdeveniments de diferent caire que han superat amb escreix aquest aforament màxim permès.

D'altra banda, i davant aquesta situació, el Consell Català de l'Esport, organisme que regeix la normativa de les entitats esportives, ha ampliat fins a final d'any, el termini per la celebració d'assemblees en les quals s'han de tancar i aprovar entre altres assumptes, els comptes anuals del 2019. També ha permès la celebració d'assemblees en format telemàtic.

Davant d'aquesta situació i la complicació tècnica de la connexió, el desenvolupament i la validació de la votació d'una assemblea telemàtica, la Junta Directiva ha decidit tornar a ajornar la convocatòria d'Assemblea General i Extraordinària. La nova convocatòria es realitzarà tan aviat s'aixequi aquesta prohibició, respectant els quinze dies d'anterioritat preceptius, tal com indiquen els nostres estatuts.

En el supòsit que persisteixi una situació de risc elevat de contagi, la Junta Directiva valora convocar una assemblea únicament ordinària i de contingut reduït, per minimitzar la seva durada, però evidentment garantint totes les mesures de seguretat pertinents.

Preguem que disculpeu les molèsties que aquests canvis de convocatòria, aliens a l'entitat, us puguin originar. Us mantindrem informats/des. Esperem veure'ns ben aviat.