Vela Escolar

El Club compta amb un programa d'activitats diverses per escoles en horari lectiu. Des d'activitats d'un dia, fins a programes de formació de diverses sessions amb la màxima adaptació possible a les necessitats individuals de cada escola.

En la secció de Vela Escolar destaquem les seguents activitats:

  • Multiactivitat Nàutica 
  • Bateig de Vela
  • Multiactivitat de platja 

En l'activitat de Multiactivitat Nàutica prova diverses modalitats d'esports nàutics, combina la navegació a vela amb el caiac, paddlesurf o tallers. En aquesta activitat es poden combinar diversos esports d'aigua, descobrint modalitats esportives diferents i refrescants.

En l'activitat de Bateig de Vela  és una activitat que permet iniciar-se en el món de la navegació a la vela i la nàutica. Durant l'activitat, els alumnes descobriran en primer lloc les diferents parts de l'embarcació i quina funció tenen, ajudant als tècnics durant el muntatge de veler.

Un cop preparats, sortirem a navefar i cadascún dels alumnes podrà gobernar la embarcaió, regular les veles, col·laborar en l'equilibri tant lateral com longitudinal del vaixell, descobrir com realitzar la maniobra de virada, descobrir alguns nusos mariners, reconèixer la direcció i intensitat del vent, de les onades, etc. I, tot això, en un entorn inmillorable a la costa de Vilanova i la Geltrú.

 

Per a més informació o demanar un pressupost contactar al correu: escolavela@cnvilanova.cat