Noticias

El Ocean Raid by Gran Prix 2020: la millor manera de crear l´oceà

club, Creuers

Enric Curt, soci del CNV i organitzador del Ocean Raid by Gran Prix 2020, va realitzar una xerrada sobre la història, anècdotes i detalls d'aquesta prova que es realitza cada dos anys. La propera regata per travessar l'oceà Atlàntic sortirà el 8 de gener de 2020 de Marina Rubicon, a Lanzarote. D'allà està prevista una primera etapa fins a Mindelo, a les Illes Cap Verd, i d'allà una segona i arribada a Martinica. En el decurs de la xerrada, a part del testimoni i l'experiència d'Enric Curt, també hi van haver diversos socis que van explicar les seves vivències al travessar l'Atlàntic.

El Raid Oceànic Lanzarote – Cap Verd – Martinica neix com a continuació de les 12 edicions de la regata Gran Prix de l'Atlàntic, organitzades també pel Club Nàutic Skipper i Difusió Nàutica. En aquesta ocasió la regata tindrà un format de Raid, en navegació en conserva, sense classificacions de temps compensat.

Al llarg de la xerrada també es va presentar el grup d'Amics de l'Atlàntic, a través del qual es manté el vincle amb les persones que han participat en algun any en aquestra travessa. Durant la xerrada va quedar clar que aprofitar la regata és la millor manera d'emprendre una aventura d'aquest tipus. Es tracta d'una excel·lent proposta de navegació però sobretot de convivència. Totes les persones interessades es poden adreçar a Gran Prix de l'Atlàntic, per obtenir informació o inscriure's. 

Enlaces

Inscripcions i informació sobre el Gran Prix de l'Atlántic

Visitar enlace