Noticias

Previsió d’Actes Socials

club

La Junta Directiva té previstos un seguit d’Actes Socials que es programaran i es realitzaran en la mesura que s’aixequin les mes restriccions per la Covid19. A continuació us detallem algunes de les activitats previstes. No cal dir que la Junta Directiva està totalment oberta a rebre propostes i/o suggeriments d’altres activitats no previstes en aquest llistat.

Celebracions: Reis, Carnaval, Revetlla de Sant Joan, Castanyada, Cap d’Any.

Activitats o actes socials: Tots al Mar, Sopars a la Fresca, Gala de la Nàutica i de l’Esport, Fira de Segona Mà, Campionat de Dominó, Actuacions Musicals, Concursos de Xató i Paelles, Ioga, Ball Country, Mercat de Segona Mà i Campionat de dominó. La Junta Directiva ha previst celebrar un walking dinner en el moment en que es donin les restriccions de la Covid19 per acabades.

Sortides o activitats externes al Club: Sortides BTT, Sortides Marxa Nòrdica, Visites Museus, Nit de les Estrelles (Observatori Fabra Vallvidrera), Viatges concertats amb Agències de Viatges, Excursió en caiac Congost de Mont Rebei o Sortida al Parc Astronòmic del Montsec.

Tallers, exposicions o formacions: Taller de cuina, Exposicions fotogràfiques per seccions, Xerrades de navegació, tècnica de vela, tàctica de regates, meteo, ràdio a llarga distància, Xerrades de navegants oceànics, demostració de material de seguretat, demostració de material de pesca, demostració de Salva Mar, demostració de primers auxilis i de recuperació càrdio-respiratòria, demostració de pràctiques de càlculs de posició al mar, taller de com reparar a altra mar incidents al vaixell.