Notícies

El Club Nàutic Vilanova obté la Vela de Platí per cinquè any consecutiu

Activitats en el club

El Club Nàutic Vilanova ha obtingut per cinquè any consecutiu la Vela de Platí, en la Festa de la Vela Catalana que va tenir lloc dimecres passat. Aquest és el màxim guardó que atorga la Federació Catalana de Vela. El president del Club Nàutic Vilanova, Jaume Ballbé, va recollir el reconeixement. En aquesta edició també es van donar els guardons de l'any 2022 que no es van poder lliurar perquè no es va convocar la gala. En aquell any, per part del Club Nàutic Vilanova, van assolir guardó la parella Fabián Vigoya i Alberto Torné, que amb el seu F18 van assolir el Campionat de Catalunya i Jordi Zaragoza i David Sánchez, també van assolir el Campionat de Catalunya en Creuers A2 al capdavant del Ia Orana. El White Spirit II, de Raul Roces, va quedar tercer de la Copa Catalana Zona Centre de Creuers.

El 2023, els regatistes del Club Nàutic Vilanova guardonats han estat Nirvana III, de José Martín, que ha aconseguit el Campionat de Catalunya en Creuers. El Ia Orana, va quedar en segona posició en A2. Sergi Llambrich, amb el seu Jabato, va quedar primera de la Copa Catalana Zona Sud, en segona posició va resultar El Travieso, d'Ángel Blázquez i, en tercer lloc, L'Illa de Francesc Llambrich.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú també assolir un reconeixement per la Vela Social 2023 per la participació en el programa Esport Blau Escolar, en el qual el Club Nàutic Vilanova acull a set centres educatius del municipi.