Notícies

Inauguracions de l`Edifici Social

22 de juny de 2020 Activitats en el club

Com sabeu, el dia 27 de juny, a les 19 h, està previst fer un acte d’inauguració de l’edifici social exclusiu per a socis i sòcies del CNV. És important recordar que per poder assistir a aquest esdeveniment és del tot imprescindible inscriure’s a les oficines de Capitania o bé escrivint un missatge a comunicacio@cnvilanova.cat. Tenir un llistat previ de les persones que assistiran a l’acte ens ajudarà al Club i al restaurador a poder organitzar la disposició de l’espai atenent a la normativa Covid19. Adjunt a aquest informació podeu consultar i descarregar la proposta gastronòmica que servirà gratuïtament el restaurant El Nàutic de Cal Blay, que utilitzarà el ‘Xiringuito’ com a eix central d’aquest acte.

Com sabeu també, aquest acte coincideix amb el dia de Tots al Mar, la jornada social per excel·lència del CNV. A la que, si hi participeu tindreu una tovallola d’obsequi com és tradicional. El dia 25 us farem arribar més informació d’aquests dos actes. Però en línies generals de les 11 a les 13 h, hi haurà marcada una porta amb dues boies, davant la platja de Ribes Roges, que s’haurà de passar. En el moment de traspassar la porta, s’haurà d’identificar el vaixell a través del canal 72 perquè el personal que hi haurà al Comitè de Regates, al Quim U, pugui prendre nota. Les tovalloles s’entregaran a l’Oficina Esportiva, a partir de les 18 h.

Recordeu també que el dia 10 de juliol, a les 12 h, hi haurà una inauguració de l’edifici social, per part de les autoritats nacionals, comarcals i locals, entitats i empreses col·laboradores amb el CNV.